O nama

Mi smo tim kojeg pokreće empatija i strast u misiji da pomognemo promijeniti život djece kojoj je pomoć najpotrebnija.
Naša priča počela je 2017. godine tijekom volontiranja u mjestu Kitale, Kenija gdje smo svjedočile strašnim patnjama velikog broja djece koja su siročad, žive u ekstremnom siromaštvu, ne pohađaju školu te od kojih su mnoga zaražena HIV-om ili žive na rubu gladi.
To iskustvo duboko nas je potreslo i motiviralo da nešto poduzmemo kako bismo im pomogle. Kada smo se vratile, nismo mogle zaboraviti ljubav koju smo primile u Kitaleu pa smo uz podršku i ohrabrenje naših bliskih prijatelja osnovale Krug ljubavi.
Naš cilj bio je podići svijest u našoj zajednici te potražiti pomoć putem sponzorstava i donacija. Ubrzo je pomoć počela pristizati i više od šezdesetero djece dobilo je mogućnost započeti obrazovanje u lokalnim školama, gdje ne samo da će imati priliku učiti, već će imati zaštitu, dnevni obrok, medicinsku i drugu potrebnu skrb.
Također, putem različitih donacija skupili smo dodatna sredstva za izgradnju 5 učionica i malog sirotišta, koje će djeci biti utočište. Ponosne smo što možemo reći da smo sve to postigle u samo dva mjeseca. To, međutim, ne bi bilo moguće bez suradnje s lokalnom humanitarnom organizacijom Global Steps i njenim osnivačem Godfreyem Ogamom i njegovom suprugom Joyce, čija posvećenost i marljiv rad su nam bili inspiracija od samog početka.
Mislimo da je ovo samo prvi korak i molimo Vas, pomozite nam da učinimo još više!
   ~Nikolina Boro i Lea Lesjak

Our Team

Lea Lesjak

President

Maja Misirača

Vice President

Željko Mužević

Secretary

Nikolina Boro

Founder

Jasenka Surla

Founder

Anamarija Banek

Founder

Antonela Solenički

Founder

Lana Hrgovan

Founder

Ida Ivašić

Founder

Naš rad

Obrazovanje

Vjerujemo da je obrazovanje jedini alat koji djeci u nerazvijenim zemljama u svijetu može osigurati bolju budućnost. Krug ljubavi omogućuje djeci koja su često gladna i ne idu u školu da ostvare svoje snove i imaju bezbrižnije djetinjstvo.
I Vi možete pomoći! Postanite sponzor djetetu i na taj način omogućite jednom djetetu svakodnevni obrok i obrazovanje, učinite jedno djetinjstvo zdravijim i sretnijim, jedan život boljim.

Školski pribor

Naša vizija je suradnja s najsiromašnijim lokalnim školama u odabranom području gdje djeca nemaju potrebna sredstva, pribor i prihvatljivo okruženje za učenje. Brinemo za to da imaju olovke, bilježnice, knjige i ostali školski pribor.
Jednokratnom donacijom od 100 kuna možete jednom djetetu osigurati školski pribor za cijelu godinu.

Zdravstvena njega

Mnoga djeca koju smo upoznali zaražena su HIV-om, oboljela od tuberkuloze, malarije ili su neuhranjena.
Individualne namjenske donacije omogućuju nam odvesti ih u bolnicu gdje im je onda pružena potrebna medicinska pomoć i njega i uravnotežena prehrana, zahvaljujući kojima se mogu oporaviti u potpunosti.